Styret i Møre og Romsdal Boligbyggelag (MOBO) har i sitt møte 3. februar ansatt Ole Jakob Valla Strandhagen som ny administrerende direktør.

 

Ole Jakob Valla Strandhagen er 41 år og kommer fra stillingen som CFO/COO med ansvaret for økonomi og eiendomsdrift for Molde Fotball AS og Molde Fotballklubb. Han har også vært daglig leder for Stadion Eiendom AS og Akerhallen AS. Strandhagen har økonomisk utdanning fra Høyskolen i Molde og en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen i Århus, Danmark.

 

Styreleder i MOBO Leif Sverre Hoel er glad for å kunne presentere Ole Jakob Valla Strandhagen som ny administrerende direktør i MOBO.  «Strandhagen har en meget god bakgrunn for stillingen.

I MOBO vil tiden fremover kreve både omstilling og nytenking og styret er svært fornøyd med å få Strandhagen på plass som ny administrerende direktør.»

 

Ole Jakob Valla Strandhagen takker styret for tilliten. «Det blir selvfølgelig vemodig å forlate MFK etter så mange år, men samtidig så ser jeg virkelig frem til å starte i MOBO. Sammen skal vi utvikle MOBO for fremtiden.»

 

Ole Jakob Valla Strandhagen tiltrer stillingen som administrerende direktør i MOBO 1. juni i år.  Nåværende administrerende direktør Rolf Eidsæter går da av med pensjon etter å ha vært i denne stillingen siden april 1995.