Verden blir mer og mer digital. Derfor lanserer vi fortløpende en omfattende utvidelse og fornyelse av våre portalløsninger. Mange kunder og medlemmer ønsker «selvbetjening» og portaler som er tilgjengelig døgnet rundt, hele året. I den forbindelse har ordet «BBLiD» dukket opp.

BBLiD betyr «boligbyggelags-id». Enkelt forklart er består din BBLiD av din registrerte epostadresse og ditt passord. Du bruker din BBLiD ved innlogging på «Min side». «Min side» er felles nettløsning for medlemmer, beboere og/eller styrerepresentanter i boligbyggelag.

På «Min side» ligger det ulike blokker med informasjon. Visning av blokkene avhenger av rollen din, for eksempel om du eier en bolig, er medlem, er med i et styre eller lignende.

Her finner du informasjon om:

  • Ditt medlemskap*
  • Din bolig
  • Boliger utlyst på forkjøpsrett
  • Styrearbeid
  • Oppslag og publiseringer

*Dersom du har aktivert og brukt medlemskortet ditt, kan du se opptjent bonus her.

Du oppretter BBLiD ved å registrere bruker på «Min side» på mobo.fordelerformedlemmer.no, i MOBO-appen eller i styreportalen.

Du kan bare ha én boligbyggelags-id. Det vil si at dersom du er medlem i andre boligbyggelag som bruker BBLiD, bruker du den samme e-postadressen og det samme passordet ved innlogging.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på mobo@mobo.no

Lenke til Min side