Medlemskontingenten er på kr 300,-pr år for vanlige medlemmer, og kr 150,- for de under 18 år.

For deg som bor/eier leilighet i borettslag betales kontingenten med felleskostnadene.

Der det er flere eiere i leiligheten, vil det ene kontingentkravet bli lagt til felleskostnadene i mars, mens det medlemskapet som er knyttet til leiligheten bli fordelt gjennom året.

Det er smart å betale kontingenten, og beholde medlemskapet:

Forkjøpsrett

Som medlem i MOBO kan du benytte deg av forkjøpsrett når du skal kjøpe bolig i tilknyttede borettslag. Vi samarbeider også med 22 andre boligbyggelag rundt omkring i landet hvor MOBO-medlemskap kan benyttes. Les mer om forkjøpsrett og få oversikt over samarbeidene boligbyggelag her: https://www.mobo.no/medlemskap/forkjoepsrett/forkjoepsrett/

Medlemsfordeler

Som medlem i MOBO får du både rabatt og bonus i nettbutikker og fysiske butikker over hele landet. Logg inn på Min side og registrer betalingskortene dine og kontonummer for utbetaling av bonus. Betal med registrert betalingskort for å få bonus og fremvis medlemsbevis for å få rabatt. Min side og medlemsfordeler finner du her https://mobo.bbl.no/minside/

Digitalt medlemsbevis

Du finner det digitale medlemsbeviset ditt i MOBO-appen. Da har du medlemsbeviset på mobiltelefonen.

Har du ikke bruk for medlemskapet ditt lenger?

Husk at du kan overføre medlemskapet ditt med ansiennitet til nær familie. Kanskje en av dem får bruk for forkjøpsretten.

Sletting av medlemskap

Medlemskapet vil automatisk bli slettet om kontingent ikke er betalt foregående år. Slettes medlemskapet mister du opptjent ansiennitet. I tillegg vil du miste alle de gode medlemsfordelene.

Har du spørsmål?

Kontakt oss på tlf. 71259300 innvalg nr 1 eller sendt e-post til: mobo@mobo.no