Utleieboliger i Molde - Bekkevollvegen 14

2-roms leiligheter

Husleien for 2022 er fra kr 7 056,-pr mnd. Kabel-TV og internett er inkludert i husleien. Varmtvann og trappevask er inkludert i husleien. Depositum lik 2 mnd husleie. Mobo medlemskap kr 700,-. Omk kr 625,-. Strømabonnement bestilles av beboer.

Beboerinformasjon

Bor du allerede i en av disse utleieboligene?

Søknadsskjema

Legg inn søknad her

Søknadsskjema

Om boligene

2-roms leiligheter med romslige sørvendte verandaer.

Bekkevollvegen 14 ble satt opp i 1973 og er betydelig påkostet de seneste årene med bl.a nye fasader, nye vinduer/verandadører, nye bad, nye varmtvannstanker og nye kjøkken. Bekkevollvegen 14 ligger meget sentralt i et rolig område av byen.
Det er gangavstand samt gode bussforbindelser til sentrum, og kort veg til lysløyper og gangstier i Moldemarka.

8 - mannsboligen har 4 halvplan pluss full kjeller. På hvert halvplan er det 2 stk 2-roms leiligheter på 48-49 kvm. 

I nærmiljøet ligger flere barnehager, barneskole med fint uteanlegg, ungdomsskole med sandvolleyballbaner, kolonialbutikk med stor bredde, sykehus, gartneri, flere idrettsanlegg samt idylliske Romsdalsmuseet og Reknesparken. Innkjørsel og asfaltert parkeringsområde ved inngangsparti, plen og busker på eiendommen for øvrig.

Hver leilighet inneholder; entre med garderobeplass, wc/bad med opplegg for vaskemaskin, soverom med god skapplass, kjøkken, romslig stue med utgang veranda. I tillegg er det to boder i kjeller til hver leilighet.

Det er felles vaskerom, utgang til hage samt felles bod og plass for sykkelparkering i sokkel.

Ansatte i pleie- og omsorgsavdelingen i Molde kommune vil ha fortrinnsrett framfor andre søkere.